REGENERARE
URBANĂ.

FIP Consulting - domenii de activitate - regenerare urbană

Îmbunătățirea și creșterea nivelului estetic și funcțional al spațiilor urbane contribuie direct la creșterea calității vieții locuitorilor orașelor. 

Regenerarea urbană este viitoarea revoluție a orașelor din România, momentan fiind atât de necesară inovarea spațiilor publice, reorganizarea acestora, restructurarea elementelor intrusive și eliminarea amenajărilor inestetice – cu alte cuvinte, înfrumusețarea și reinventarea spațiilor publice din orașe, în beneficiul locuitorilor săi, unind nevoia de frumos cu necesitatea asigurării unui spațiu resilient în fața provocărilor climatice din ce în ce mai prezente în viața noastră. Propunem și susținem proiecte de regenerare urbană atât în zonele centrale ale municipiilor, zonele istorice, dar și zonele mai puțin promovate ca atuuri de arhitectura urbană, cum ar fi zonele piețelor agroalimentare și zonele de blocuri (locuire colectiva). 

ORAȘUL

FERICIT

Prin regenerarea spațiilor publice urbane se construiește orașul fericit: un oraș echitabil, rezistent în fața provocărilor generate de schimbările climatice, un oraș verde, un oraș al oportunităților pentru toate categoriile sociale.
alte domenii
FIP Consulting - alte domenii de activitate - smart city
SMART
CITY
FIP Consulting - alte domenii de activitate - transport public
TRANSPORT
PUBLIC
FIP Consulting - alte domenii de activitate - mobilitate urbană
MOBILITATE
URBANĂ