FIP Consulting este furnizorul principal la nivel național de documente strategice – Planuri de Mobilitate

Ca urmare a calității serviciilor prestate în domeniul serviciilor de elaborare a strategiilor de mobilitate, FIP Consulting a devenit furnizorul principal la nivel național pentru elaborarea Planurilor de Mobilitate Urbane Durabile. Însumând un număr de peste 18  orașe în ciclul financiar 2014 – 2020 și peste 20 de orașe în ciclul financiar 2021 – 2027 (printre care enumerăm Oradea, Craiova, Sibiu, Bacău, Pitești etc.) putem afirma cu certitudine că FIP Consulting este compania care definește pe termen lung viitorul mobilității în principalele orașe din România.

Livrabilele întocmite de experții FIP Consulting se diferențiază clar din punct de vedere al viziunii și profesionalismului, prin îmbinarea mai multor arii de expertiză și prin introducerea unor instrumente grafice și de analiză care fac mult mai ușor de implementat Planul de mobilitate.

Respectarea concluziilor PMUD va duce la atragerea de sute de milioane de euro la nivel național, motiv pentru care calitatea serviciilor prestate devine cu atât mai importantă.