FIP CONSULTING este Partener Principal  ”SMART COMMUNITIES”

FIP CONSULTING este Partener Principal  ”SMART COMMUNITIES” – Conferință & Expo, care va avea loc pe data de 9 iunie 2022, la București, la Hotel Pullman, Sala New York (Montreal Square nr. 10). Temele de discuții vor fi despre programele de finanțare europenePNRR și altele, precum și modul în care sunt pregătite toate părțile implicate: administrația publică, consultanții și furnizorii de soluții, care pot ajuta dezvoltarea pe baze corecte a proiectelor. Vor fi prezentate exemple de bună practică în domenii de interes pentru administrațiile locale, din partea primărilor care au reușit implementarea diverselor proiecte de investiții și de dezvoltare a comunităților locale. De asemenea, va fi dezbătută modalitatea în care pot fi eliminate unele bariere și accelerată viteza de decizie a autorităților publice pentru adoptarea soluțiilor, cu prioritate pentru următoarele verticale: Smart Mobility, Smart Utilities, Smart Environment, Smart Health, Smart Education, Smart Safety, Smart Business. Companii private vor face prezentări ale celor mai noi soluții pentru orașe și comunități, pe care le au în portofoliu.

La eveniment participă importanți reprezentați din Guvern, primari și alte persoane din administrația localăAsociația Municipiilor din România, Asociația Administratorilor Publici din România, consultanți și companii private. De asemenea, vom avea invitați reprezentanți ai Institutului pentru Orașe Vizionare. Recent înființat, institutul vine în sprijinul liderilor comunităților locale să-i ajute să-și creeze branduri de oraș puternice bazate pe o legătură strategică între realitățile curente ale localității, potențialul neexplorat, identitatea locuitorilor și viziunea pe termen lung, pentru a dezvolta sustenabil orașe și regiuni în care oamenii să se simtă respectați, implicați și fericiți.

În paralel cu Conferința în care vor avea loc prezentări și dezbateri de mare actualitate, puteți vizita Expoziția de soluții și produse cu care partenerii noștri tehnologici vin.

Networkingul și discuțiile informale vor continua în data de 10 iunie, la Maison 13 (Dumbrava Roșie nr 2).

Găsiți toate informațiile și invitații confirmați până la acest moment aici: 

https://www.concordcom.ro/smart-communities-2022/

Apariții în presă:

https://www.ghidulprimariilor.ro/ro/businesses/articles/view/Smart-Communities-Conferin%C8%9B%C4%83-%C8%99i-Expo%2C-9-iunie%2C-Bucure%C8%99ti%2C-Hotel-Pullman/622

https://www.concordcom.ro/smart-communities-2022/

https://tinyurl.com/yc4mhh73